Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Хазал Гюрпънар от сериала Твоя мой живот

Хазал Гюрпънар от сериала „Твоя мой живот“ е младо момиче, което мечтае да живее охолен живот. Хазал е отгледана е от майка си Гюлсерен и леля си Кериман в беден квартал, където парите никога не стигат. Хазал израства без баща си Йозкан, който напуска семейството и отива да живее и работи в Германия преди 12 години.

Хазал Гюлпънар от сериала Твоя мой живот
Хазал Гюрпънар от сериала Твоя мой живот.

През годините, когато Хазал живее без него, майка й Гюлсерен се старае да й осигури по-добър живот и да я възпита по достоен начин. Хазал обаче се срамува от бедния живот, който води и се опитва да се представи пред приятелите си за богаташко дете. Всичко това води до конфликти между нея и майка й Гюлсерен, която усеща как дъщеря й се отдалечава от нея и тръгва по неприемлив за нея път.
Нещата се усложняват още повече, когато един ден Хазал разбира, че майка й Гюлсерен всъщност не е биологичната й майка. Тя е била неволно разменена при раждането й с друго момиче на име Джансу. Нещо повече, тя научава, че биологичните й родители са много богати. Така младото момиче решава да се възползва от това, за да се измъкне от бедността. По този начин тя наранява Гюлсерен – жената, която я е отгледала като собствена дъщеря наричайки я със собственото и име, а думите „мамо“ използва само към биологичната си майка, още от първата им среща.
Подлъгана от лъскавия свят на родните си родители Дилара и Джихан, Хазал е готова да се отрече от майка си Гюлсерен. От своя страна Дилара вижда в нея възможност да има дъщерята, за която винаги е мечтала. Между двете се изгражда връзка, но дали е истинска или е изградена само въз основа на парите…
Междувременно Хазал вижда подкрепа от леля си Кериман, която всъщност е водена единствено от стремежа си да се възползва материално от тази ситуация. Много скоро в живота й се намесват Йозкан, който се връща от Германия и биологичният й дядо Рахми, който се завръща от Русия, за да объркат живота й още повече…
По какъв път ще поеме Хазал Гюрпънар от сериала „Твоя мой живот“ и как ще се измъкне от тази заплетена ситуация, вие как мислите?

error: Content is protected !!