Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Хатидже Шендил Саяшар (Hatice Şendil Sağyaşar)

Известната турска актриса и модел Хатидже Шендил Саяшар (Hatice Şendil Sağyaşar) е родена през 1983г в Истанбул. Детството си прекарва в Анталия, задно с родителите си, брат си и двете си по-малки сестри. Като най-голямата в семейството, родителите й възлагат големи надежди за нейното бъдеще.

Хатидже Шендил
Хатидже Шендил Саяшар (Hatice Şendil Sağyaşar) – биография, сериали и филми

Висока, стройна и привлекателна, още на 17 години успява да стъпи на модният подиум. По време на своето развитие, когато изучава бизнес администрация, турската актриса се включва и в конкурс за красота. Това се случва на Мис Турция 2001г, на който печели второто място. На следващият конкурс, който е Мис Европа тя се нарежда на трето място.
Хатидже Шендил заслужено присъства в списъкът на най-красивите жени, а многобройните конкурси за красота помогнат на момичето да се реализира и като актриса след време. За да се случи това, в продължение на две години изучава много детайлно актьорското изкуство в престижно училище. Кариерата си като актриса, която започва още през 2001г с участието в сериала „Нов живот“ се развива изключително бързо. През периода 2001г-2016 тя участва в над 10 турски сериали. Истински пробив за Хатидже Шендил е ролята в поредицата „Долината на вълците“, където пресъздава образа на Ебру Дуру в продължение на два сезона.

Сред успешните роли на Хатидже Шендил е тази на Дила в сериала „Дила“. Турският сериал е заснет през 2013г, а в него си партнира с актьора Еркан Петеккая, известен в България с участието си в сериала „Твоят мой живот“. Сред успешните роли на актрисата обаче е тази на Елиф – главната героиня в сериала Част от мен. Друг сериал с нейно участие е заснетият през 2020г сериал Пробуждането: Великите Селджуци (Uyanis Büyük Selcuklu).

През 2015г Хатидже Шендил се омъжва за актьорът Бурак Саяшар и приема фамилията му. Интересен обаче е фактът, че двамата се запознават на сцената, а имено по време на заснемането на турският сериен филм „Черни планини“. В този турски сериал актрисата пресъздава образа на загадъчната Гюлхаят. На сватбата присъстват и доста популярни актьори, сред които е Еркан Петеккая, който размазан от удоволствие, споделя че се радва да присъства на сватбата на любимата си колежка Хатидже Шендил Саяшар, с която изпълняват главните роли в сериала „Дила“.

error: Content is protected !!