Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Чаалар Ертуурул (Çağlar Ertuğrul)

Чаалар Ертуурул (Çağlar Ertuğrul) е роден на 5 ноември 1987 г. в Измир. Семейството му е с научно образование. Баща му е геоложки инженер, а неговата майка е ортодонт. Има по-голяма сестра, която е завършила Факултета по международни отношения и работи в банка. Самият Чаалар Ертуурул е завършил машиностроителния факултет на Университета в Коч със специалност машинен инженер. По време на обучението си, Чаалар разбира че това не е неговата професия. Докато е в университета, Чаалар гледа много и различни филми, интересува се от снимачния процес и иска да допринесе в тяхното създаване. Отначало се записва в театралният клуб на университета и взема уроци по актьорско майсторство.

Чаалар Ертуурул Çağlar Ertuğrul
Чаалар Ертуурул (Çağlar Ertuğrul) биография, сериали, филми и личен живот

През 2012 г. Чаалар Ертуурул получава роля във филма „Планината“ (Dağ), който се превръща в един от най-печелившите му проекти. По време на снимките на филма актьорът получава обаждане от мениджъра си, който го уведомява, че му предлагат роля в сериала „Не мисли за мен“ (Benim İçin Üzülme). От тогава актьорът получава предложения за участия в различни телевизионни сериали и филми. Най-популярният телевизионен сериал за Чаалар Ертуурул е Госпожа Фазилет и нейните дъщери, където играе ролята на един от братята Егемен, които са влюбени в Хазан. През 2021г. получава главна рола в друг популярен турски сериал със заглавие Разузнаване (Teşkilat).

Чаалар Ертуурул (Çağlar Ertuğrul) владее английски и немски език много добре. Твърди се, че много прилича на холивудския актьор Джейк Джиленхол. Факт на който актьорът отговаря с усмивка, че се надява един ден да стане същият успешен актьор като американския си колега.

Обича спорта. Играе тенис, футбол и баскетбол от 8-годишна възраст. Въпреки това, след като пораства, е трябвало да направи избор между спорта и образование. Осъзнава че е трудно да спортуваш и да учиш едновременно. В любовните си връзки той прави първата крачка към жената, но оставя втората стъпка на нея. В крайна сметка самата жена трябва да избере партньор, без натиск, споделя той.

Обича различни жанрове музика, слуша най-вече чуждестранен алтернативен рок. Обича да сглобява Лего. Целта на Чаалар Ертуурул е Холивуд. Той не иска да остарее просто актьор. Планира също да стане филмов режисьор и да остарее като продуцент. Има свой собствен канал в Youtube.

error: Content is protected !!