Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Чаатай Улусой (Çagatay Ulusoy)

Чаатай Улусой е един от най-обичаните и харесвани млади актьори на Турция. Поколението му го свързва най-вече с ролята му в популярния напоследък сериен филм „Кварталът на богатите“ – сериал, който може да намерите и с името „Приливи и отливи“ и да, той е с подобна сюжетна линия като тази от едноименния сериен филм, посветен на Ориндж Каунти в Калифорния.

Чаатай Улусой
Чаатай Улусой (Çagatay Ulusoy) – биография, филми и сериали.

Освен с ролята му в този сериал, феновете на Чаатай Улусой го познават още и от сериала „Огледален свят“ в ролята му на Емир Сарафолу. Чаатай Улусой участва още и като главен герои в „Пътят на Емир“, а също така и в кратки епизодични роли и появи в сериала „Опасни улици“ и игралния филм „Реджеп Иведик“ трета част. В продукциите „Параноя“ и „Опасна красота“, актьорът пристига като гост актьор, но дори и за кратко, той пленява женските сърца на мига. Разбира се, в това няма нищо странно, както и във факта, че Чаатай изиграва най-важната роля в „Кварталът на богатите“, а именно на проблемното момче от бедните квартали Яман Копер, чиято майка не може да го гледа и който буквално е спасен от пропадане и деградация от един добър, но много справедлив местен адвокат.

Самият Чаатай Улусой не мисли, че все още е толкова успял, защото има грандиозни планове за кариерата си. Актьорът, определено, иска да вкуси още и още от славата и твърди, че се готви за нови снимки в още по-хитови заглавия на пазара на турските сериали. Чаатай Улусой е роден през 1990г в Истанбул. Той е зодия везни и обича обичайните неща като неговите връстници – книги и музика, но смее да се назове наистина зрял, защото животът му сред кино средите бързо го е направил по-отговорен и дисциплиниран. Интересен факт за Чаатай Улусой е, че е син на български емигрант, който емигрира в Турция малко след раждането на актьора.

Друг интересен факт е че през 2010 е избран за най-добър модел на Турция. Сред другите сериали с негово участие са „Вътрешен човек“ в ролята на Сарп Йълмаз, „Защитникът“, „Див мед„, „Опасна красота“ и др.

error: Content is protected !!