Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Част от мен / Kaderimin Yazıldığı Gün – сюжет

Част от мен разказва за съдбата на Кахраман и Дефне, които се опитват да имат дете. Ситуацията се усложнява, когато Дефне претърпява катастрофа, в следствие на която лекарите установяват, че няма как да зачене. Но надеждата на Дефне да стане майка не е напълно изчерпана.

Част от мен
Дефне, Керем, Елиф и Кахраман – главните герои от сериала Част от мен.

Тя се решава на варианта друга жена да износи бебето й. Споделяйки това със свекърва си Каймет, Дефне получава нейната пълна подкрепа. След като Кахраман също се съгласява, Каймет се заема със задачата да намери сурогатна майка. Така съдбата я среща с Елиф, която точно в този момент преживява много трудна ситуация, за която са й нужни много средства. Нейната сестра Назлъ се разболява тежко, а майка й е задържана с тежки обвинения. За да осигури лечението на Назлъ и за да може да си позволи адвокат, който да защитава майка й, Елиф се съгласява да стане сурогатна майка.

Когато извършват процедурата по зачеването обаче, става ясно, че състоянието на Дефне се е влошило и тя няма как да има собствено дете дори и с помощта на Елиф. Това обаче знае само свекърва й Каймет, която решена на всяка цена да има внуче, взема нещата в свои ръце. Тя успява да убеди лекарят извършващ процедурата да използва генетичен материал от Елиф за създаването на това дете. Всичко ще се опита да запази в тайна до финала на сериала.

Идва време когато Дефне, Кахраман и Каймет трябва да съобщят новината за бъдещият наследник на семейството. Те обаче решават да запазят в тайна, че друга жена ще износи детето им и решават да се придържат към плана си. Така прикривайки цялата ситуация те съобщават, че Дефне е бременна. Но може ли подобна тайна да остане скрита от всички в семейството? Първата, която се съмнява в това е наблюдателната Шюкран, която не пропуска нищо от случващото се в къщата. Междувременно цялата потайност се отразява и на отношенията между Дефне и Кахраман. Това се засилва още повече, когато Кахраман започва да опознава Елиф и разбира за нейната не лека съдба

В живота на Елиф се намесва и Максут – мъжът заради който се случват събитията подтикнали Елиф да стане сурогатна майка. Той е решен да разбере истината за засиленият интерес на семейство Йорукхан към неговата „любима”. Именно Максут е човекът, от който Елиф се страхува най-много и този който ще се опита да я вземе при себе си на всяка цена. В ситуацията обаче се намесва Кахраман, който защитавайки бъдещото си дете постепенно се сближава с Елиф. Това не остава незабелязано от неговата съпруга и изостря отношенията им още повече.

Друг важен момент от епизодите на сериала Част от мен е увлечението на Керем (племенник на Кахраман и син на Мерием) към Елиф, който не подозира както за случващото се в собственият му дом, така и за бременността на Елиф. Той е в близки отношения с вуйчо си Кахраман, който се опитва да го държи на страна от момичето, но дали това е възможно, като се има в предвид силните чувства, които изпитва Керем.

Междувременно от цялата ситуация около бременността на Елиф, която ангажира Кахраман във всеки един момент, се възползва неговият брат Якуб. Той е решен да вземе в ръцете си ръководеният от Кахраман семеен бизнес на всяка цена. За целта Якуб с помощта на съпругата си Шюркан ще се опита да го злепостави най-вече пред баща им Зия, от който иска да му даде повече власт в управлението на фирмата. Зия от своя страна също като Каймет пази много шокиращи семейни тайни…

Интересното в сюжета на сериала популярен още с името „Денят, в който e написана съдбата ми“ е промяната, която претърпяват част от героите, превръщайки част от тях от положителни в отрицателни персонажи, а други от отрицателни към положителни. Това се наблюдава до самия последен епизод на „Част от мен“ (Kaderimin Yazıldığı Gün), което прави сериала още по-вълнуващ, интересен и непредвидим. Не пропускайте епизодите на турският сериал Част от мен до неговият финал, защото сериалът определено си заслужава.

error: Content is protected !!