Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Червената стая (Kirmizi Oda)

Сюжетът на сериала „Червената стая“ (Kirmizi Oda) е базиран на известния роман на Гюлсерен Будайъджъоглу. Освен това всички случващи се събития се основават на реални истории описани в нейните книги.
Основното действие в турският сериал „Червената стая“ (Kirmizi Oda) се развива в психиатрична болница, а главните герои са лекарите, работещи в тази институция. Във всички епизоди участват популярни личности и известни турски актьори и актриси, които влизат в ролята на пациентите в тази психиатрична клиника. В сериала лекарите полагат всички усилия да намерят контакт със своите пациенти и да ги излекуват. Зрителите ще могат да видят много сложни и понякога много житейски истории, както и ситуации, през които пациентите е трябвало да преминат. Пресъздадени са и такива, които могат да се случат в бъдеще.

Червената стая
Червената стая сюжет, герои, актьори и персонажи.

В продължение на дълги години, много от пациентите на клиниката крият многобройни тайни от своите близки и са се страхували, че техните тайни ще бъдат разкрити. Сега обстоятелствата се развиват по такъв начин, че моментът на истината е дошъл и е време да всички тайни да излязат на яве.
В психиатричната клиника има една специална стая и точно в тази стая възниква близък личен контакт между лекарите и техните пациенти. Веднага щом психично болните пристигнат в болницата, те веднага се озовават в „Червената стая“ и тук започват да споделят проблемите си и да разкриват своите тайни. Това се случва, защото това е е единственият начин да се намери подходящото лечение за тях. Във всеки нов епизод участват нови гост-звезди, които играят ролите на пациентите. Сред тях е дори Бурджу Бириджик, която е популярна в България с ролята си на Дила в сериала Черна птица.
Сериалът Червената стая (Kirmizi Oda) е създаден по адаптация на една от книгите на Гюлсерен Будайъджъоулу. В главните роли участват Бинур Кая, Мерич Арал, Тюлин Йозен, Халит Йозгюр Сари, Бурак Севинч, Еджем Узун, Гюлчин Кюлтюр Шахин, Баран Джан Ераслан, Сезин Бозаджъ и др. Всички серии на сериала са налични онлайн до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!