Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Червен камион (Kırmızı Kamyon)

Филмът „Червен камион“ (Kırmızı Kamyon) е турски драматичен сериал с елементи на екшън от режисьора Осман Кай. Този уникален сериал ще проследи професионалния и личния живот на пожарната команда, тяхното щастие и негодувание, радости и скърби, надежди и разочарования, както и загубите и семейните връзки на пожарникарите, работещи рамо до рамо в една пожарна служба. Сериалът също така изследва техният синхрон и дълбока връзка помежду им, провокирана от това, че всеки ден те си имат пълно доверие един към друг. Според създателите на сериала той е базиран на реални събития. Заснет е в Истанбул и разказва за пожарната команда на този космополитен град. Ще видим трудната борба на пожарникарите, дошли да помагат на хората с цената на живота си при всички природни бедствия – от пожар до наводнение, от лавина до земетресение.

Червен камион (Kırmızı Kamyon)
Червен камион (Kırmızı Kamyon) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Публиката ще се съсредоточи върху най-опитния пожарникар, закален от години на работа – Толга (Дениз Хамзаоглу). Той е посветил целия си живот на борбата с огъня. Дори неговият доблестен син тръгва по стъпките на баща си. Той също става пожарникар и работи в същата част на пожарната като баща си. Освен тях, рамо до рамо с винаги е и смелият сержант Угур (Гьоркем Севиндик), който е загубил жена си в трагичен пожар. Той не само трябва да се бори с пламъците за живота си и живота на хората, но и за семейството си. Историята на Угур и дъщеря му във филма е много силна и трогателна.

Друг безстрашен войн в сериала „Червен камион“ е Чем (Ушан Чакър). Той е готов да жертва живота си във всеки момент, за да спаси всеки от екипа си, защото е сигурен, че така трябва да бъде в работата в екип. Смелият Бедри (Тимур Йолкебаш), който е баща на пет деца, също работи с него. Той е в състояние да рискува живота си при пожар, който достига температура от 400 градуса, за доброто на родния му град.

Сериалът „Червен камион“ (Kırmızı Kamyon) ще предостави на зрителите нови преживявания чрез драматични епизоди и динамични сцени, както и ще отвори вратите към непознатия досега свят на пожарникарите. Гледайте всички епизоди онлайн или в ефир до неговият финал и последен епизод, защото сериала е вълнуващ.

error: Content is protected !!