Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Черна птица (Kuzgun)

Турският сериал „Черна птица“ (Kuzgun) разказва за това как човек може да живее с мисълта за отмъщение през целия си живот и колко голяма е силата на любовта, която може да промени всеки.

Главният герой на сериала „Черна птица“ (Гарванът) е Кузгун (Баръш Ардуч), който преминава през труден жизнен път. Като дете отива да живее в друг град. Там той променя името си на Акча с цел да остане анонимен и да скрие миналото си. Така Кузгун и Акча са един и същ човек, който живее с две души и с две различни имена. Причината за всичко това е внезапната смърт на баща му, полицая Юсуф Джебеджи. Преди много години с него се случва злополучна случка.

Черна птица Kuzgun
Всичко за сериалът Черна птица Kuzgun – сюжет, персонажи и актьори.

Той е много добър, неподкупен и честен полицай, който е неразделен с партньора си по служба Рафат Бюлгин (Левент Юлген). Двамата успяват да заловят един от най-големите мафиоти, който за да се спаси им предлага голяма парична сума. Докато Юсуф Джибеджи категорично отказва предложението, неговият партньор Рафат се поддава на изкушението. С парите Рафат иска да осигури лечение на съпругата си. По време на полицейската операция има престрелка, в която загива друг полицай, който е заснел случващото се. По нареждане на мафиота Шереф, Рафат натопява Юсуф за смъртта на техния колега и той е арестуван. Юсуф успява да вземе записа, който може да го унивини. Хората на Шереф научават за това и отиват при неговата съпруга Мерием (Хатидже Аслан) да търсят записа. Те й поставят ултиматум да им предаде записа или ще вземат децата й. Тя не знае нищо за записа и така мафиотите взимат едно от децата й, което заявяват че ще върнат след като получат записа. Мерием е принудена да избере едно от трите си деца, което да бъде отнето. Тя произнася името на Кузгун, което оставя у него траен спомен на отхвърляне.
Мерием казва на мъжа си Юсуф за случилото се и той й споделя къде е записа. Тя го предава на мафиотите, но Кузгун така и не се завръща. Междувременно Кузгун успява да избяга и отива в родния си дом, където с тъга разбира, че семейството му е избягало. Това се налага, за да може Мерием да спаси другите си две деца. Кузгун приема това като отказ на майка му от него. Въпреки всичко той също успява да избяга от Истанбул, отивайки в град Невшехир.
След този инцидент животът на Кузгун драстично се променя. Налага се да изостави досегашният си живот и всякакъв спомен за него. В продължение на 20 години Кузгун не престава да мисли за отмъщение. 20 години по-късно Рафат Белгин вече е станал дясната ръка на мафиота Шереф, а по-късно й главен мафиот.
Когато Кузгун пораства, успял да натрупа сила, интелигентност и зрялост, той решава да се върне в Истанбул и да изпълни плана си. Това се случва, след като съдбата отново среща Кузгун с Дила. Дила отива в града, в който живее Кузгун, за тържество в местното училище, което е спонсорирано от баща й Рафат. Кузгун е назначен за неин телохранител и въпреки, че я разпознава още от самото начало не й споделя това. Междувременно Дила (Бурджу Бириджик) е привлечена от Кузгун и неговата загадъчност. Той й напомня за детството и спомена за Кузгун. В един момент двамата се сближават и Дила го целува, но Кузгун я отблъсква. Междувременно автомобила, в който пътуват двамата е преследван от друга кола. Кузгун успява да спаси Дила от преследвачите. В отплата баща й Рафат предлага на момчето отплата, каквато пожелае. Воден от желанието за мъст, той избира да работи за Рафат в Истанбул, за да е по-близо до него и отмъщението си.
В Истанбул Кузгун е сигурен, че независимо от всичко, ще остане верен на себе си. Той обаче е обзет от чувство на любов към Дила, такава каквато до сега не е изпитвал.
Междувременно Мерием не е забравила сина си Кузгун и дори 20 години по-късно чака той да се върне, с надеждата че е жив – нещо в което неговият брат Картал не вярва. Идва момент, в който Кузгун се среща с майка си Мерием, брат си Картал и сестра си Кумру, но се отнася студено с тях.
През годините жената на Рафат загива и той вече е женен за сестрата на престъпния бос Шереф.
Ще застане ли любовта на пътя на отмъщението, за което Кузгун се е подготвял почти през целия си живот? Дали неговата любима Дила ще остане с него, ако разбере за намеренията на любимия си? Всичко това в турския сериал Черна птица (Kuzgun).
Сериалът е известен още с името „Гарванът“. Заснет е през 2019 г. в 2 сезона. Първият сезон се състои от 16 епизода, а вторият от 5. Оригиналната продължителност на всяка серия е с продължителност 130 минути. В България сериалът се излъчва по телевизия Бтв с продължителност на всички епизоди по около 70 минути всеки.
Сериалът „Черна птица“ (Kuzgun) е изключително интересен, за това не пропускайте епизодите до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!