Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Черна роза (Karagül)

В турският сериал Черна роза (Karagül) е разгледана драматичната история на една силна майка, която се опитва да започне нов живот след смъртта на съпруга си.
Сюжетът на серила Черна роза се върти около Ебру (Едже Услу) – симпатична млада жена, която е омъжена за Мурат (Йозджан Дениз). Двамата живеят в Истанбул и имат щастлив живот с трите си деца. Мурат е богат човек и произхожда от много консервативно семейство отдадено на традициите. Той оставя родителите си, за да има съвременен живот със съпругата и децата си в Истанбул. Бизнесът му обаче не върви добре и така се налага да се завърне отново в родния си град, за да вземе пари от неговият по-голям брат Кендал (Месут Акуста).

Черна роза
Черна роза – актьори, историята и героите от сериала.

Когато Мурат от „Черна роза“ се завръща в своя роден град, неговата дълбоко пазена тайна се разкрива. Всъщност Мурат има друг живот, който е напълно различен от живота му в Истанбул. Той има друга съпруга на име Нарин (Йозлем Джонкер) и син на име Баран (Мерт Язъджъоолу), които продължава да вижда веднъж месечно. Всичко това той крие от официалната си съпруга Ебру Шамверди и децата си.

Освен това Мурат от „Черна роза“ има и друга тайна, която влияе върху живота на двете му съпруги. Преди години, след като Мурат се е оженил за Ебру, те са имали бебе. На Ебру обаче е казано, че детето й е починало при раждането. В действителност обаче Мурат е взел бебето и го е дал на Нарин, защото тя не е била в състояние да има свое. Детето е кръстено Баран и е отгледано от Нарин Мерджан.

Когато Мурат пристига в родния си град, той започва да говори с брат си. Той обяснява финансовото състояние на бизнеса си и че иска част от семейното наследство, за да подреди живота си. Освен това той казва, че не иска повече да продължава да говори лъжи на жена си. Той иска да заведе сина си Баран в Истанбул и да разкрие тайните, които са го преследвали през по-голямата част от живота му и които са се превърнали в тежък товар за него. Брат му обаче не приема това, не иска да даде част от наследството и не разрешава на Мурат да вземе сина си Баран. В следствие на това с гняв и омраза Кендал убива брат си Мурат.

Тази трагедия преобръща живота на Ебру от „Черна роза“ толкова много, че тя никога няма да може да се върне към начина, по който е живяла до сега. Нейният животът се превръща в кошмар. Изведнъж тя разбира, че съпругът й е починал в родния си град. Освен това тя разбира, че семейният им бизнес не върви никак добре. Тя не е в състояние да плаща дори училищните такси на децата си. Ето защо, тя няма друг избор, освен да се премести в родния град на своя съпруг. Там тя се опитва да започне нов живот, но историята се усложнява, когато среща Фърат (Явуз Бингьол)…

Ще разбере ли Ебру, че Баран е неин син? Ще разбере ли че съпругът й Мурат е убит от собствения си брат Кендал Шамверди? Ще успеят ли Ебру и децата й да се адаптират към новия си живот. Всичко това може да видим онлайн във всички епизоди до финала на турският сериал Черна роза (Karagül). Неговият последен епизод се излъчва с бг аудио през 2021г по Нова Телевизия.

error: Content is protected !!