Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Черно-бяла любов (Siyah Beyaz Aşk)

Любовта е чувство, което може да промени хората до неузнаваемост. Тя може да превърне зъл човек в добър. И все пак, не всеки е готов да се промени заради това чувство. Именно това стои в основата на сериала „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk).

Поредицата „Черно бяла любов“ е съвременна история за опасната любов между две противоположни личности (лекар и престъпник), която за пореден път доказва, че няма пречки пред силните чувства. В центъра на историята са Ферхат и Аслъ. Ферхат отдавна е забравил за чувства като любов, жалост, доброта и състрадание. Той е студен, безчувствен и дори жесток човек, който лесно може да отреже тънката нишка, наречена живот и да не изпитва никакви чувства. Ферхат Арслан принадлежи към престъпни структури и понякога е длъжен да изпълнява „черната“ работа. Свикнал е с този си живот и дори не е мислил да промени съдбата си и да се впусне по честен и праведен път.

Черно-бяла любов (Siyah Beyaz Aşk)
Черно-бяла любов (Siyah Beyaz Aşk) сертиал – герои, актьори, сюжет персонажи.

Аслъ (Бирдже Акалай) е пълна противоположност на Ферхат. Тя е добро, отзивчиво момиче с отворено сърце, чувствително. Готова е по всяко време да помогне на онези, които се нуждаят от състрадание и помощ. В допълнение към всички тези качества, героинята от поредицата „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk) е красива жена работеща като лекар. Тя лекува и спасява животи всеки ден. От детството си е мечтала да стане лекар. Момичето винаги е знаело, че трябва да спасява човешки животи, защото това е нейната истинска мисия. Тя е един от най-търсените лекари и е уважавана от колегите си. Спокойният живот на Аслъ се променя напълно след срещата й с нов пациент. Хладнокръвният и безмилостен Ферхат отдавна не изпитва нито състрадание, нито любов. Той лесно може да отмъсти на човек, причинявайки му голяма болка, или дори да му отнеме живота.

Един ден Ферхат (Ибрахим Челиккол) се нуждае спешно от медицинска помощ за човек, който е ранен. Виждайки Аслъ, Ферхат решава да я отвлече. Момичето е отведено в луксозна къща, далеч от града, където трябва да спаси ранения мъж. Така Аслъ става заложник, но нейният медицински дълг, подтиква момичето да помогне на страдащия човек. Когато животът на ранения млад мъж е в безопасност, момичето най-накрая разбра кой всъщност е нейният пациент.

В същото време Аслъ става неволен свидетел на убийство извършено от Намък (чичото на Ферхат). Намък нарежда на своя племенник да убие момичето. Ферхат я отвежда в гората, но в последния момент решава за първи път да не изпълни заповед от страна на чичо си и оставя Аслъ жива. Няколко дни по-късно я извиква на среща. Ферхат изпитва непреодолимо привличане към това момиче с душа и лице на ангел. Аслъ също е привлечена от него, но дали любовта им е възможна?

След няколко срещи на Аслъ с Ферхат, момичето разбира, че той има добра душа, но въпреки това е избрал грешния път. Аслъ започва да изпитва симпатии към Ферхат. С течение на времето двамата герои от сериала „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk) се влюбват един в друг. Но те не могат да позволят на външни лица да разберат за връзката им, тъй като в противен случай животът и на двамата ще застрашен от работодателите на Ферхат. Как ще се развие по-нататък тежката съдба на двама влюбени? Отговорите на тези въпроси ще проследим гледайки серийния филм „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk) до неговия финал и последен епизод.

Сериалът се излъчва за първи път през 2017г. по Kanal D както и онлайн. Всички епизоди на този завладяващ сериал, изпълнен с необичайни обрати, може да гледате по Нова телевизия с бг аудио от октомври 2021г. В „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk) участват Ибрахим Челиккол, Мохамед Узунер, Арзу Гамзе Кълънч, Бирдже Акалай, Уур Аслан, Едже Диздар и др.

Героите в сериала „Черно-бяла любов“ (Siyah Beyaz Aşk):

Аслъ Чънар е всеотдайно, доброжелателно и трудолюбиво момиче, което работи като лекар в болница и се опитва да изгради успешна кариера. Аслъ губи баща си като дете и сред нейните роднини остава само брат й Кем. Момичето вярва, че хората могат да се променят и че любовта може да излекува всички душевни рани.

Джем Чънар е загубил баща си рано и става глава на семейството, изоставяйки всичките си мечти. Джем е брат на Аслъ и е успешен и безстрашен полицай.

Ферхат Арслан е очарователен и красив млад мъж, който се е превърнал в наемен убиец. Животът на Ферхат се променя драстично на единадесетгодишна възраст, когато баща му е убит. След този инцидент той е отгледан от чичо си Намък, който го включва в мръсните си дела. Така той става убиец, дясната ръка на Намък и най-надеждният му човек.

Намък Емирхан е загубил родителите си рано и е трябвало да работи усилено, за да издържа братята и сестрите си. Така от ранно детство решава да се занимава с „мръсна“ работа. Трудностите, които е преживял го превръщат в жесток и своенравен човек. Оставяйки всичките си дела на Ферхат, той решава да влезе в политиката. Намък се подготвя за президентските избори и е готов на всичко, за да постигне целите си.

Йетер Арслан е майка на Ферхат, която е отглеждала трите си деца в бедност. Тя е омъжена от дълго време за мъж, когото не обича. Страда много, защото поради грешките си, децата й общуват малко с нея. Тя има трудни отношения с Ферхат и мечтае да си върне отново неговата обич.

Ийт Арслан е по-малкият брат на Ферхат. За разлика от брат си, решава да бъде честен и мил човек като баща си. Така той става успешен прокурор, който вярва, че всички престъпници трябва да носят отговорност за своите действия. Ийт е женен и има син. Отношенията със семейството му са твърде обтегнати. Той е особено враждебен към Ферхат.

Идал Яман е политически съветник на Намък. Тя е интелигентна, успешна, властна и силна личност. Въпреки финансовите трудности на семейството си, тя успява да изучава политически науки и да стане много успешен човек. Тя е и любовница на Намък, от когото очаква дете.

Хандан Адаклъ е сестра на Намък. След като остава сирак, братята й са се грижели за нея, особено Намък. Житейските трудности са превърнали Хандан в силна и амбициозна жена. Тя винаги застава на страната на Намък.

Джунейт е сирак отгледан в сиропиталище. Животът му се променя много, когато се запознава с Намък. Той има семейство – съпруга и дъщеря. Той е най-надеждният човек за Намък след Ферхат. Всъщност той е лош и нечестен човек. Изневерява на съпругата си със сестрата на Ферхат. Освен това търси начин да изпрати Ферхат в затвора.

error: Content is protected !!