Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Човекът от Варосия (Maraşlı)

Поредицата „Човекът от Варосия“ (Maraşlı) разказва историята на безстрашен и смел човек на име Марашлъ (Бурак Дениз), който цял живот се бори с несправедливостта. Той получава този прякор от град Мараш, разположен в югоизточната част на Турция, където прекарва детството си. Сега този град е преименуван на Кахраманмарас. Марашлъ е бивш офицер от специалните части, напуснал армията отдавна. Главният герой е роден през 1987 г. и дълги години служи в специалните части. След като дъщеря му Зелиш е ранена, той напусна работата си, за да се грижи за нея. Марашлъ отваря книжарница и сега живее спокоен живот в цивилния свят, продавайки книги.

Човекът от Варосия (Maraşlı)
Човекът от Варосия (Maraşlı) сериал – герои, персонажи, актьори, сюжет и актьорски състав.

Но един ден, едно събитие променя целия му живот – 30-годишната красавица Махур Тюрел (Алина Боз), известен фотограф, интелигентна жена изпълнена с невинност, влиза в неговият живот. Махур, която е другата главна героиня в сериала „Човекът от Варосия“ е дъщеря на един от най-големите турски бизнесмени Азиз Турел (Керем Атабейоглу). Той е собственик на най-голямата частна авиокомпания в страната. Махур има собствено фото студио. Тя е родена в Истанбул, получила е добро образование и е израснала в лукс. Въпреки че тя е най-малката в семейството и е единственото момиче, тя не е разглезена и кокетна. Тя е уверена в себе си, защото като дете е трябвало да се грижи за двамата си братя – трудолюбивия Илхан (Джемил Бююкдьоерли) и нещастния Неджати (Серхат Мустафа Кълъч).

Една от най-ценните снимки, направени от Махур, ще бъде в магазина Марашлъ, защото на този ден и двамата ще имат големи неприятности. Младата жена неволно попада в инцидент и Марашлъ, чрез опита си от предишната си професия, спасява живота й. В същото време осъзнава, че животът на жената, която е харесал, е в опасност и ще трябва да я защитава.

Нещо повече, от деня на този инцидент съдбите им ще бъдат обвързани и Марашлъ ще бъде въвлечен в спиращо дъха приключение в търсене на любов и велики тайни. Но защо Махур избягва Марашлъ и каква тайна крие от него, ще разберем, гледайки онлайн всички епизоди на вълнуващия турски сериал „Човекът от Варосия“ (Maraşlı) до неговият последен епизод финал.

Серийният драматичен филм, който е с елементи на екшън, е популярен още със заглавието „Марашанецът“.

error: Content is protected !!