Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Чуй ме (Duy Beni)

В центърът на сериала „Чуй ме“ (Duy Beni) са двете приятелки Лейля и Еким. Момичета живеят в не престижен район на Истанбул, а близо до тях се намира престижен частен колеж, където учат деца от богати семейства.

Един ден, отивайки на училище в местната гимназия, двете момичета са блъснати от автомобил. Лейля е тежко ранена, но лекарите успяват да спасят живота й. Тя получава тежки фрактури, в следствие на което не може да ходи. За да се възстанови, момичето трябва да премине през няколко операции и рехабилитационни процедури, които нейните близки не могат да си позволят. Шофьорът успява да избяга от трагичният инцидент, а Еким, която е свидетел на случилото се, си спомня само клоунската маска, с която е бил водачът на автомобила. Свидетел на случката става също и Халил, който успява да проследи автомобила до неговото влизане в намиращият се в близост престижен колеж. Халил се опитва да влезе в колежа, но охраната не го допуска. Така следите на автомобила и неговият шофьор се губят.

Чуй ме Duy Beni
Чуй ме (Duy Beni) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Местните жители се отправят към колежа в стремежа си да получат отговор на това, кой е бил зад волана. В опит да потуши тълпата, директорът на колежа, дава стипендии на трима младежи от квартала. Така Еким, Бекир и Айше са приети да учат в колежа. Еким обаче е решена да разкрие, кой е шофьорът на автомобила и няма намерение да остане безучастна в неговото разобличаване. Тя ще направи всичко възможно да разбере, кой е карал злополучната кола, кой и защо прикрива директорът, както и ще се опита да възстанови справедливостта.

В сериалът „Чуй ме“ (Duy Beni) участват актьорите Еге Кьокенли, Берк Хакман, Хелин Кандемир, Канер Топку, Йелиз Аккая, Айтадж Усун, Рабия Сойтюрк, Бурак Джан, Фериде Четин и др. Всички епизоди се излъчват по Star TV, както и онлайн. За да разберете какво ще се случи с Лейля и Еким, кой е отговорен за случилото се, както и каква е ролята на директора, гледайте сериала „Чуй ме“ (Duy Beni) до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!