Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Шивачът (Terzi)

Главният герой на турският сериал „Шивачът“ (Terzi) е Пеями Докумачи. Той е известен шивач, успял да наследи невероятен талант и процъфтяващ бизнес от дядо си. Пътят на славата като моден дизайнер му отваря множество врати – изложби, модни ревюта, поръчки и презентации. Въпреки успеха обаче, Пеями носи тежестта на една семейна тайна. Смъртта на дядо му го връща обратно в Истанбул, където отговаря за грижите за баща си Мустафа, който страда от психично заболяване и има интелектуални способности, сравними с детски. Страхувайки се да го изложи на погледа на другите, Пеями скрива баща си от любопитните очи.

Шивачът Terzi
Шивачът (Terzi) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Работата е всичко за Пеями (Чаатай Улусой). С всяка нова модна скица, с всеки допир до коприна, с всяка ушита рокля, неговата страст към шивашкото изкуство става все по-силно. Но една поръчка преобръща изцяло неговия свят. Предизвикан да направи сватбена рокля за бъдещата съпруга на своя най-добър приятел, Пеями се сблъсква със сложните отношения между младата Фирузе и нейният бъдещ съпруг. Всеки от тримата крие свои собствени тайни, които бързо ще променят хода на живота им.

С течение на времето главният герой на сериала „Шивачът“ (Terzi) осъзнава, че се е влюбил в бъдещата съпруга на своя приятел и не може да спре да мисли за нея, особено когато тя му дава недвусмислени знаци. Въпреки че е притиснат от задълженията към своята работа, неговите чувства към нея не могат да бъдат игнорирани. Цял живот Пеями е бягал от тайните на своето семейство, но сега е принуден да се изправи пред тях, когато в живота му се появява стар приятел.

Серийният филм „Шивачът“ (Terzi) е една прекрасна история, която съчетава драма, любов и тайни, пречупени през света на модата. Не пропускайте да се потопите в този неповторим свят, гледайки сериала до неговият финал и последен епизод. Сериалът е известен още със заглавието „Тайната на шивача“, а сред участващите актьори са Чаатай Улусой, Шифанур Гюл, Беррак Тюзюнатач, Салих Бадемджи, Еврим Алася и др.

error: Content is protected !!