Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ягодова любов (Çilek Kokusu)

„Ягодова любов“ (Çilek Kokusu) е турски младежки сериал с нотка на комедия, който ни разказва за превратностите на съдбата на момиче на име Аслъ и момче на име Бурак. Аслъ е очарователна млада жена, която цял живот е мечтала да стане световно известна сладкарка. Бурак (Юсуф Чим) е известен като богат красавец и покорител на женски сърца. Първата среща между тях не е никак приятна и се намразват от пръв поглед. Но както се казва, от омразата до любовта има само една крачка.

Ягодова любов Çilek Kokusu
Ягодова любов (Çilek Kokusu) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Младата красавица Аслъ (Демет Йоздемир) обича да готви и мечтае да стане първокласна и известна сладкарка. Един ден тя разнася ягодова торта, която трябва да достави на клиент, но по пътя я блъска кола. Сладкарският шедьовър е съсипан, а Аслъ е уволнена от работата си. Така всички мечти на момичето да стане страхотен сладкар от световна класа рухват. Нейната приятелка Гонджа решава да разведри приятелката си и я кани на пътуване до Бодрум.

Двете приятелки от сериала „Ягодова любов“ (Çilek Kokusu) решават да отседнат в голям и красив хотел, където да се забавляват. Изглежда че Аслъ и Бурак никога повече няма да се срещнат. Но когато Аслъ се озова в самолета, с изненада разбира, че на съседната седалка е същият красив мъж, който караше колата, която събори момичето заедно с тортата. Този мъж притежава специална харизма и момичетата са луди по него, но не и Аслъ. Двамата все още не знаят, че срещата им далеч няма да бъде последната. До къде ще доведат всички тези случайни и непредвидени срещи между Аслъ и Бърак може да разберете гледайки всички епизоди на сериала „Ягодова любов“ (Çilek Kokusu) онлайн или в ефир с бг аудио, до неговият последен епизод финал.

Турският сериен филм „Ягодова любов“ (Çilek Kokusu) е създаден през 2015г, а в България е излъчен за първи път през 2019г. В него участват Демет Йоздемир, Мине Тугай, Юсуф Чим, Мурат Башоглу, Екин Мерт Даймаз, Зейнеп Тууче Баят и др.

error: Content is protected !!