Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Чудо в килия номер 7 (Yedinci Koğuştaki Mucize)

Турският сериал „Чудо в килия номер 7“ (Yedinci Koğuştaki Mucize) е сред номинираните за оскар филмови продукции през 2020г. Главният герой в сериала се казва Мемо. Живее в покрайнините в стара къща с малката си дъщеря Ова. Мемо страда от специфично психично разстройство. Той е също толкова искрен и чист, мил и отворен към света колкото и едно дете.

Чудо в килия номер 7" Yedinci Koğuştaki Mucize
Чудо в килия номер 7″ (Yedinci Koğuştaki Mucize) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Един ден той има неприятен инцидент с полицейски комисар. Мемо отдавна спестява пари за нова училищна раница за дъщеря си, но тя е купена точно изпод носа му от полицейския комисар. След това се случва ужасно нещастие. Дъщерята на комисаря пада и загива. В този момент Мемо минава покрай нея, изтичва до момичето и се опитва да й окаже първа помощ. Мемо е задържан и обвинен в отвличане и убийство. По време на разпитите, използвайки неговата наивност и неспособност да се защити, полицията принуждава мъжа да признае за всички тези деяния, напълно пренебрегвайки всички доказателствата, доказващи неговата невинност.

Преди процеса Мемо (Арас Булут Ийнемли) е настанен в следствения арест и той попада в килия номер 7. Този затвор е известен със своите сурови обичаи. Първоначално затворниците и надзирателите, имайки предвид за какво е тук, се държат жестоко с него. Но скоро им става ясно, че е бил наклеветен и той просто е станал жертва на странно съвпадение. Дори надзирателя спира да вярва във вината на Мемо. Той е изпълнен със състрадание и съчувствие към него и му позволява да се вижда с дъщеря си Ова (Ниса София Аксонгур) всеки ден.

Междувременно полицейският комисар, който се интересува лично от случая, заплашва Мемо, че ако той не потвърди вината си, дъщеря му ще бъде поставена в опасност. Така бащата е принуден да потвърди вината си пред съдиите и е осъден на смърт и е екзекутиран. Неговата дъщеря е осиновена от надзирателя, а години по-късно, когато става адвокат, узрялата Ова решава да докаже невинността на баща си, за да възстанови доброто му име …

Гледайте всички епизоди на серийният онлайн филм „Чудо в килия номер 7“ (Yedinci Koğuştaki Mucize) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!