Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

50 квадратни метра (50m2)

„50 квадратни метра“ (50m2) е сложна телевизионна поредица съчетаваща жанровете екшън, трилър, шпионска драма и комедия. В едно изпълнено с адреналин интро се срещаме с Гьолге (Енгин Йозтюрк) – безмилостен и уверен убиец. Той работи за криминалния бос Сервет (Кюршат Алначък). Гьолге прави почти всичко за шефа си, който е на път да сключи изгодна сделка с човек на име Мумтаз (Гюркан Уйгун). Героят лесно се справя с най-трудните задачи и винаги довежда всяка задача, която му е поверена до край. Мотивацията на Гьолге е да разбере какво се е случило с родителите му, когато е бил дете. Преследван от видения от миналото, Гьолге се заема да разбере истината. В крайна сметка се натъква на шокиращо откровение, след което отчаяно иска да отмъсти на онези, които са нанесли зло на семейството му…

50 квадратни метра 50m2
50 квадратни метра (50m2) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои.

Сюжетът на сериала „50 квадратни метра“ (50m2) претърпява обрат, когато Гьолге научава, че неговият дългогодишен благодетел Сервет може да даде отговор за смъртта на родителите му. Отмъстителната му мисия обаче се проваля, превръщайки Гьолге в мишена, която ще бъде преследвана. Сервет възнамерява да го открие по всякакъв начин и изпраща всичките си наемници да го търсят.

Гьолге трябва да потърси сигурно убежище, в което да се скрие за известно време. Обстоятелствата се развиват по такъв начин, че случайно попада в малко ателие с площ от 50 квадратни метра. Озовал се там, всички го мислят за сина на покойния собственик на това ателие. Осъзнавайки, че тази ситуация е уникална възможност да спаси живота си, героят решава да се възползва от това и поема самоличността на Адем – сина на покойния собственик на ателието. Така успява да избяга и дори да си намери нова професия, която няма нищо общо с подземния свят.

Постепенно Гьолге напълно овладява условията на съществуване в този квартал. Намира пълно разбиране с местните жители и без да забележи започва да разкрива своите минали тайни. Героят си поставя за цел да промени живота си и да стане напълно различен човек, защото тези хора от престъпния свят, които някога е смятал за свои приятели, един ден са го предали. Въпреки това, както често се случва, миналото не се оставя лесно…

В създаденият през 2021г сериен филм „50 квадратни метра“ (50m2) участват Енгин Йозтюрк, Ченгиз Бозкурт, Айбюке Пусат, Кюршат Алначък, Гюркан Уйгун, Толга Текин и др. Всички епизоди на сериала се излъчват онлайн в интернет платформата Netflix. Не пропускайте невероятните и изпълнени с екшън епизоди на сериала „50 квадратни метра“ (50m2) до неговия финал и последен епизод, за да разберете неговата развръзка.

error: Content is protected !!