Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Алеф (Alef)

Историята в сюжета на турския сериал Алеф (Alef) разказва за двама детективи и млада университетска професорка, които ще разследват поредица от убийства. Те ще се изправят пред необичайни събития и ще разкрият тайни, които са били скрити от векове.

Алеф
Алеф сюжет, герои, персонажи, актьори.

Сериалът „Алеф“ е детективска история, която се състои от осем епизода и разказва за двама детективи, разследващи странна поредица от престъпления, извършени в Истанбул. Главните герои са напълно различни един от друг. И двамата са добри, но всеки от тях има свой собствен начин и метод на работа Tе имат абсолютно различни възгледи за живота и коренно различни подходи към работата. Тези различия обаче правят двамата главни герои още по-силни и по-добри в разрешаването на престъпления.

Единият от главните детективи в сериала Алеф (Alef) се казва Кемал. Той е млад и много обещаващ детектив, който все още има какво да научи. Другият персонаж се казва Сеттар. Той е човек, с много опит в детективската област и прави големи разкрития. Последното разследване в Истанбул обаче се оказва изключително сложно и объркващо, което принуждава главните герои да обединят усилията си с преподавателка на име Яшар. Тя работи в университета и е готова да съдейства за издирването на злодея и разкриването на извършените от него престъпления, като ще окаже голяма помощ на двамата детективи. Чрез съчетанието на своите опит и знания, тримата ще се опитат да разкрият тези мистериозни смъртни престъпления.

В един момент се оказва, че престъпникът е обсебен от историята и събитията от миналото. За това бъдещите му действия може да бъдат предсказани, само ако се анализират добре минали събития от древната история…

Какво ще се случи по-нататък в тази интригуваща история, ще узнаем онлайн, гледайки всички епизоди от филма Алеф до неговият финал и последен епизод.

Героите от сериала Алеф (Alef):

Кемал (Кенан Имирзалъолу) е амбициозен полицай.
Сеттар (Ахмет Мюмтаз Тайлан) е опитен детектив, партньор на Кемал.
Яшар (Мелиса Сьозен) е преподавателка в университета.

error: Content is protected !!