Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Безмилостен град (Zalim İstanbul)

Безмилостен град (Zalim İstanbul) е турски сериал, чиито епизоди са заснети през 2019-2020г. Сюжетът разказва за историята на две семейства, чиито съдби се пресичат.
Агях Карачай е богат бизнесмен, живеещ в Истанбул. Заедно с жена си Шениз имат две деца – Дамла и Дженк. Съпругата Шениз е много известна дама в Истанбул, очарователна на външен вид, радваща се пълноценно на живота. Тя е жесткока, безскрупулна и пресметлива. Дженк, който учи в един от най-престижните университети в САЩ е синът в семейството. Той е безотговорен бохем, любител на нощния живот. В имението живее още неговият племенник Недим, който е прикован към инвалидна количка. Агях Карачай е наследил бизнеса и богатството си от своя брат, който е бил убит. Агях обещава на брат си, че ще се грижи за неговия син, така както се грижи за своите деца. Това се случва когато Недим е едва на 8 години. Няколко години по-късно с Недим се случва инцидент, в следствие на който остава инвалид.

Безмилостен град
Безмилостен град актьори, сюжет, персонажи, герои.

Агях спазва обещанието, което е дал към своя брат, но идва ден, в който разбира че е смъртоносно болен и трябва да намери някой, който да го замести в грижите за Недим. Агях няма подкрепата от своята съпруга Шениз в грижите за своя племенник. Нещо повече – Шениз прави всичко възможно, за да се отърве от Недим. Същото е и отношението на децата им Дамла и Дженк.

Агях Карачай вижда само една възможност за продължение на грижите за племенника му Недим. Това е да намери съпруга за своя племенник от родният му град Антакая. Той възлага на своята домашна помощница Нуртен, да намери такова момиче и то в кратък срок. Така в сюжета на Безмилостен град (Zalim İstanbul) влиза и семейството на самотната майка Сехер.

Скромната и отдадена на семейството Сехер е отгледала децата си Джерен, Джемре и Дживан, които са всичко за нея. Задно с тях живее и нейната свекърва Нериман. Джерен е по-малката дъщеря. Тя е млада необуздана жена, чиято цел е да живее богато, независимо от цената. Джемре е нейна противоположност. Учила е за медицинска сестра и е гордостта на семейството. Дживан е млад мъж, заел мястото на мъжът в къщата, след смъртта на баща си. Готов на всичко, за да защити семейството.

Нуртен се свързва с Нериман, предлагайки на цялото семейство да се премести в Истанбул. Там те ще живеят богато като в замяна Джерен ще трябва да се ожени за Недим. Нериман предлага на снаха си Сехер да се преместят в Истанбул, за да работят в дома на Агях Карачай като обслужващ персонал, но не споменава, че всъщност едно от нещата, които ще се случат там е женитбата на по-малката й дъщеря Джерен. Сехер отказва категорично, за това Нериман се обръща за съдействие към Джерен, като й обещава, че ще се омъжи за Дженк – синът на Агях Карачай, който в момента е в Америка. Нериман не признава, че иска да омъжи внучката си за неговият племенник Недим.

Най-голямата дъщеря на Сехер, работи като медицинска сестра в болница на нощни смени. Тя никога не разочарова майка си. Но Джерен знае какво всъщност се крие зад тези нощни смени. Всъщност Джемре пее в бар, лъжейки майка си. За да ускори отпътуването за Истанбул, Джерен решава да разкрие истината за сестра си. Така на телефона на техният брат Дживан е получено видео на Джемре, която пее в бар. Той веднага се втурва на там. Това прави и майка им Сехер. След скандал тримата се прибират в къщи, където между двете сестри Джерен и Джемре избухва спор. В следствие на него, избухва пожар, който изпепелява домът им. Така плана на Нериман и Джерен успява. Останали без дом, цялото семейство се премества в дома на Агях Карачай в Истанбул. Сехер дори не може да си представи, за плана на Нериман и нейната двойна игра.

Какво ще се случи в имението? Ще успее ли Агях Карачай да намери жена, която да се грижи за неговия племенник Недим или плановете на неговата жестока съпруга Шениз ще попречат на това? Каква ще бъде ролята на Джерен? Какво ще се случи с Недим? Всичко това ще видим в епизодите на Безмилостен град до неговия финал. Междувременно Дженк се връща от Америка, което ще обърка още повече плановете на баща му.

Сериалът Безмилостен град (Zalim İstanbul) е създаден от 2 сезона с оригинална продължителност около 120 минути. Всички епизоди са налични както онлайн с бг субтитри, така и в телевизионен ефир с бг аудио. Епизодите в България са с продължителност около 45 минути, а неговият последен епизод финал е серия 136. Актьорите участващи в Безмилостен град, известен още със заглавието „Жестокият Истанбул“ са Фикрет Кушкан (Агях Карачай), Мине Тугай (Шениз), Дениз Уур (Сехер), Мехмет Озан Долунай (Дженк), Беркер Гювен (Недим), Сера Кутлубей (Джемре), Симай Барлас (Дамла), Идрис Неби Ташкан (Дживан), Гамзе Демирбилек (Нуртен), Оуз Пече (Юсуф), Айшен Сезерел (Нериман), Севджан Сини (Оя), Бахар Шахин (Джерен) и др.

Любопитни факти:
Първите епизоди на сериала Безмилостен град (Жестокият Истанбул) са заснети в Антакия през февруари 2019 г. Между другото, всички турски сериали заснети там, обикновено завършват в Истанбул. Обяснено е съвсем просто – телевизионните сериали заснети в Истанбул, са по-евтини от тези, заснети в Антакия.
Великолепното имение, използвано за снимките на телевизионния сериал „Безмилостен град“ е разположено в квартал Бебек в Истанбул. Сградата е реставрирана, а в миналото е била известна с името „Бялото имение“.

error: Content is protected !!