Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Малки убийства (Ufak Tefek Cinayetler)

Сюжетът в сериала „Малки убийства“ (Ufak Tefek Cinayetler) разказва за четири приятелки от детство. Те са учили в едно и също училище и са били много близки приятелки. Един ден обаче 3 от момичетата – Арзу, Пелин и Мерве, решават да направят номер на своята приятелка Оя. По време на ученически лагер, те скриват дрехите на Оя, която по това време се къпе в реката. Трите „приятелки” не спират до тук и отиват при техният преподавател Едип, за да го уведомят, че се чуват викове от близката река. Едип отива при реката, вижда Оя и й дава своето яке, за да се наметне с него.

Малки убийства
Малки убийства сюжет, актьори, герои и персонажи.

През това време Арзу, Мерве и Пелин извикват останалите си съученици, които стават свидетели на случващото се. Събралите се да наблюдават ситуацията остават с убеждението, че между Оя и Едип има романтична връзка. Последствията от това недоразумение са пагубни и за двамата. Едип е отстранен от работа, а Оя е упреквана от родителите си и своя приятел, който я изоставя. Двадесет години по-късно Оя отново се връща в града, решена да отмъсти на безскрупулните си приятелки.

Героите в сериала „Малки убийства“ (Ufak Tefek Cinayetler):

Оя Токсьоз е успешен лекар. Тя е приятелка с Мерве още от училище. Тя е уверена жена, думите й винаги съвпадат с нейните действия. Въпреки че изглежда строга, тя има мило сърце. Оя веднага се откроява сред другите жени с външния си вид и поведение. Двадесет години по-късно тя се завръща в Сармашик и от този момент всичко за нея и бившите й приятелки се променя. Тя е безпощадна и ще попречи на всеки, който се опита да я унижи отново…

Мерве Аксак е лидерката в групата на момичетата. Тя има дъщеря и е омъжена за Серхан. Мерве обича да контролира всичко и е майстор на манипулациите. Интелигентна, целенасочена, конкурентна и безстрашна като Оя.

Пелин Канер е близка приятелка на Мерве. Омъжена е за Тайлан, с който имат един син, но под ангелското й лице се крие жена пълна с тайни. От времето на ученическите си години, тя е била толкова влюбена в Тайлан, че любовта й се е превърнала в болест. Тя ще направи всичко, за да не загуби съпруга си, като в същото време дори няма да мигне окото.

Арзу Каймаз е желязното ядро на женския им отбор. Омъжена е за Мехмет, тя е майка на две деца. Чиста и сръчна домакиня. Истински представител на израза „добра майка“. Мерве е най-спокойната от групата на четирите момичета. Въпреки че е тиха обаче, Арзу си има своите недостатъци…

Серхан Аксак е съпругът на Мерве. Той е финансов мениджър, управляващ големи парични средства. Той е строг човек, който не обича да говори много. Серхан е честен човек и е пълната противоположност на жена си Мерве, която обича забавния живот, пълен с лъжи. Въпреки факта, че е джентълмен, той крие твърде див характер в себе си…

Тайлан Канер е съпругът на Пелин. Той е като дете в тялото на възрастен мъж. Освен това е весел и бъбрив човек. Тайлан работи в компанията на тъста си и затова е много зависим от настроенията на съпругата си.

Мехмет Каймаз е съпругът на Арзу. Той е един от най-успешните търговци. Майстор на измамата, много умен, но и неверен съпруг.

Едип Йозмен е учител по литература. Той се е затворил в себе си, заради ужасно събитие в миналото. Приятен и способен мъж, който много добре познава жените, хубавата храна и радостите на живота.

Турският сериен филм „Малки убийства“ (Ufak Tefek Cinayetler) е заснет в 2 сезона, като всички епизоди в оригинален вид са 45. В България сериалът се излъчва с бг аудио и бг субтитри, като е съставен от 138 серии с времетраене около 45 минути. Неговият последен епизод финал се излъчва през 2021 година. Сред участващите актьори и актриси в турският сериал „Малки убийства“ са Гьокче Бахадър, Баде Ишчил, Аслъхан Гюрбюз, Тюлин Йозен, Ферит Актуг, Мерт Фърат, Йълдърай Шахинлер, Ушан Чакър, Осман Сонант, Селим Байрактар, Гюмеч Алпай Аслан, Дуйгу Саръшън, Айлин Енгьор и др.

Сериалът „Малки убийства“ (Ufak Tefek Cinayetler) е сред най-модерните турски сериали, не само в родината си, но и в редица европейски държави където е излъчван, както по телевизията така и онлайн. Печелил е редица награди за най-добър сериал и за доброто пресъздаване на персонажите от актьорите участващи в него.

error: Content is protected !!