Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мерием (Meryem)

Сюжетът на турския сериал „Мерием“ (Meryem) се фокусира върху главната героиня на име Мерием. Тъй като е много милостива, тя е любимка на съседите. Освен това е много трудолюбива. Тя е безупречен човек, без лоши навици и с приятен характер. В допълнение към работата си тя успява да помогне дори на баща си в семейната пекарна. Един ден Мерием се влюбва. Този човек се казва Октай и е прокурор.

Мерием турски сериал
Мерием турски сериал – герои, персонажи, сюжет, актьори и актьорски състав.

Докато двамата живеят щастливо, Октай претърпява ПТП, чиито последици променят целия им живот. Той удря с автомобила си младата бременна жена Севинч, след което бяга от произшествието. Младежът изпада в отчаяние и Мерием ще се превърне в негова утеха. Самата тя поема вината за престъплението. Момичето вярва, че нейният акт е благороден, но може ли да се справи с последващите последици? Октай е убеден, че близките връзки с престъпник (Мерием) ще навредят на кариерата и на репутацията му. Затова той се опитва да изтрие всичко, което го свързва с момичето. Едва тогава Мерием научава колко безмилостен може да бъде животът.

Излизайки от затвора и останала сама Мерием решава да вземе ситуацията в свои ръце. Нейна цел е да докаже невинността си в трагедията. Тя ще трябва да понесе всички удари на съдбата, да намери истинско приятелство, любов и преданост. Междувременно ще бъде преследвана от отмъщението на мъжът на Севинч – Саваш Саргун, но и с който ще преживеят любовен романс.

Героите от сериала:

Мерием Акча Саргун
Мерием Акча Саргун

Мерием Акча-Саргун е най-невинният герой в този сериал. Тя работи в пекарната на баща си и няма никого, освен него и своя любим – прокурорът Октай. Тя поема вината на годеника си Октай върху себе си и целият й спокоен и премерен живот се променя драстично. Тя трябва да крие тази тайна и въпреки всички тези лъжи да продължи да живее.

Саваш Саргун
Саваш Саргун

Саваш Саргун е скромен и изключително съвестен човек. Светът му се срива, когато любимата му Севинч и нероденото им дете са убити при катастрофата, причинена от Октай. Сега единствената негова цел е да отмъсти. Първоначално тази емоция ще бъде насочена към Мерием, а по-късно, когато разбира истината, ще бъде насочена към Октай.  Той не обича лъжи.

Октай Шахин
Октай Шахин

Октай Шахин – от дълго време Октай е обичан от Мерием. Вечер преди встъпване в длъжност като прокурор, претърпява инцидент с автомобил, от който загива млада жена. Въпреки факта, че е бил зад волана, той се съгласява, Мерием да поеме вината за случилото се. Той е способен на всякаква измама, за да се защити. Способен е на всичко заради парите и властта. Много амбициозен човек.

Белиз Билен
Белиз Билен

Белиз Билен е заможна и много добра бракоразводна адвокатка. Съученичка на прокурора Октай и негова любовница. Тя чака Октай да се раздели с Мерием. В името на любовта и под влиянието на Октай, тя става част от история, изпълнена с лъжи.

 

 

Дерин Бекер
Дерин Бекер

Дерин Бекер е приятелка от детството на Саваш. От много години тя е влюбена в него, но крие това. В името на любовта е способна на всичко.

 

 

 

Гючлю Текинер
Гючлю Текинер

Гючлю Текинер е син на Гюлюмсер, който работи в имението на семейство Саргун. Той е израснал със Саваш и е като негов брат, приятел, дясна ръка – като цяло той е всичко за него. След убийството на Севинч, заедно със Саваш, ще търсят нейният убиец.

 

 

Бурджу Актар-Текинер
Бурджу Актар-Текинер

Бурджу Актар-Текинер е комисарка. Тя иска да извърши служебните си задължения добросъвестно, винаги e честна. Освен това е упорита и не си затваря очите за нарушенията на закона. Тя ще играе активна роля по делото на Мерием.

 

 

Юрдал Саргун
Юрдал Саргун

Юрдал Саргун е баща на Саваш и Наз. Осъществил е голям брой важни строителни проекти. Бизнесмен, който е популярен с бруталността и амбициите си. Той иска Дерин и единственият му син Саваш да се оженят. След загубата на жена си, той сключва брак с Тюлин.

 

Тюлин Саргун
Тюлин Саргун

Тюлин Саргун е мащеха на Саваш и Наз, както и втора съпруга на Юрдал. Въпреки че не може да намери общ език със Саваш, тя има олямо влияние върху Наз.

 

 

 

Поредицата „Мерием“ ще покаже на всички зрители, че едно обикновено момиче може да стане герой. Че ударите от обстоятелствата и дори тези от любимия човек не разбиват характера, а го закаляват. Сериалът е заснет в стил на американски екшън с елементи на драматичен детективски филм. Историята показва, че дори едно унило и спокойно момиче може да покаже зъбите си и да се противопостави на силни и влиятелни личности, било то прокурор или негови приятели. Можете да гледате всичко за живота на Мерием в ефир с бг аудио или онлайн със субтитри до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!